Minimale leeftijd uitgaan Albufeira

De minimale leeftijd uitgaan Albufeira ligt op ongeveer 17 jaar. Ben jij echter jonger dan 16 jaar, dan kan het uitgaan in Albufeira soms tot problemen leiden. Het is namelijk zo dat de minimale leeftijd voor toegang tot de clubs, discotheken en feestcafés 16 jaar is. In veel gevallen zul jij er doorheen glippen, maar het zou zonde zijn wanneer dit jouw avond zou verpesten. Bovendien kun jij nog niet deelnemen aan het avondprogramma van de grote Nederlandse reisorganisaties. Toch persé op vakantie naar Albufeira, laat dan in ieder geval iemand boeken die minimaal 16 jaar is. Op die manier kun jij er misschien wel doorheen glippen. Wat alcohol betreft zal het overigens weinig problemen opleveren. De minimale leeftijd voor alcohol in Portugal is 18 jaar, al wordt hier door supermarkten en clubs, discotheken en feestcafés weinig tot niet op gecontroleerd.

De gemiddelde leeftijd in Albufeira

In Albufeira ligt de gemiddelde leeftijd uitgaan een stuk hoger dan de minimale leeftijd. Dit heeft te maken met het feit dat de leeftijd in Albufeira sowieso wat hoger ligt dan in andere plaatsen. De gemiddelde uitgaan leeftijd Albufeira ligt namelijk zo rond de 20 à 21 jaar, waar dit in plaatsen als Lloret natuurlijk lager is. Ook wanneer jij de 21 al gepasseerd bent kun je nog prima een vakantie boeken naar Portugal. Jij zult jezelf er echt perfect vermaken, want leeftijd lijkt er echt geen rol te spelen. Zolang jij maar komt met één doel: genieten.

Albufeira, knallen in twee uitgaanscentra

Albufeira is met twee uitgaanscentra natuurlijk een van de grootste bestemmingen. Jij kunt op deze bestemming helemaal losgaan, maar ook heerlijk relaxen. Beide zijn slimme opties tijdens jouw jongerenvakantie. De minimale en gemiddelde leeftijd uitgaan Albufeira lijken hierbij trouwens een vrij kleine rol te spelen. Iedereen respecteert elkaar, want er is immers maar een doel: keihard feesten tot diep in de nacht. Voor ieder wat wils ook, want het oude centrum heeft vooral gezellige cafeetjes, terwijl het nieuwe centrum de grote clubs heeft zoals de bekende Club Heaven. betaal niet teveel en check hieronder nu de aanbiedingen.

1. Appartementen EN VILLA PEDRO *** (7,9)

Een top Appartementencomplex nabij de Strip met relaxte zwembad en ruime en modieuze appartementen. De ligging is perfect want alle voorzieningen liggen binnen een steenworp afstand van het complex (strand, Strip, bushalte etc). Ideaal met jouw vrienden. Al vanaf €359 per persoon!

Vergelijk direct via
GOGO & Beachmasters

2. Appartementen & Villa’s Vilanova Resort *** (7,3) Beste Deal

Een van de toppers als je maximaal wilt genieten!  De appartementen zijn lekker ruim en het complix ligt nabij de Strip. Naast een groot zwembad is er een grote tuin met ligstoelen. De kamers zijn werkelijk van alle gemakken voorzien. Ideaal met jouw vrienden. Al vanaf €551 per persoon!

Vergelijk direct via
GOGO & Beachmasters

3. Appartementen Janelas DO Mar *** (7,3) Beste Deal

Nog steeds een van de toppers bij GOGO en BEACHMASTERS. Dit complex ligt wat verder van de Strip af. Wel lekker als je rustig wilt slapen rondom al dat feestgedruis 😉 Strand, winkels, pinautomaat binnen 1,5 km. Veel extra faciliteiten en perfect uitzicht! Ideaal met jouw vrienden. Al vanaf €359 per persoon!

Vergelijk direct via
GOGO & Beachmasters