Review: Millenium Lloret de Mar

Millenium is het nummer één feest van de Costa Brava. Tijdens dit feest, waarbij vervoer wordt geregeld vanuit alle badplaatsen aan de Costa Brava, is alle drank inclusief. Je betaalt dus een vaste prijs wat  betekent dat je op de avond zelf geen portemonnee mee hoeft te nemen. Je kunt helemaal los gaan en precies drinken waar jij zin in hebt. Het feest vindt plaats in Club Millenium en tickets kun je alleen scoren via verkopers van het feest, die je op bepaalde dagen tegenkomt op het strand en op de boulevard in de plaatsen Lloret de Mar, Blanes en Malgrat de Mar. Zorg dat jij er komende zomer bij bent!

Het concept

Millenium Lloret de Mar, georganiseerd door organisatie MPT Entertainment, wordt alweer meer dan 10 jaar gehouden. Deze ervaring merk je meteen in de manier waarop het feest georganiseerd wordt. Hiermee bedoelen we o.a. het gemak waarmee er een geweldige show gecreëerd wordt met supervette DJ’s, lichtshows en special effects. Hierbij kun je denken aan CO2-kanonnen, confetti, opblaasdieren en sexy danseressen. Millenium Lloret de Mar ervaren kun je alleen wanneer je er ook daadwerkelijk bij bent, maar een kleine indruk krijg je met het bekijken van onderstaande video.

De locatie: Club Millenium

Millenium Lloret de Mar wordt gehouden in de gelijknamige club, die zich op ongeveer 20 minuten van Lloret bevindt. Deze club is voorzien van alles dat je nodig hebt voor een werkelijk geweldig feestje. Dit betekent lasers, stroboscopen, CO2-kanonnen, confetti en nog veel meer vette techniek. En hebben je vriend(in)en een verschillende muziek smaak? Geen probleem! Er zijn verschillende zalen met elk een eigen muziek style. Zo is er de mainstage – een zaal vergelijkbaar met een arena – met house. Een andere zaal met Urban en Hip-Hop en het dakterras met techno.

Je zult je misschien afvragen hoe jij Club Millenium kunt bereiken, maar dat is ook helemaal geregeld. Vanuit alle badplaatsen aan de Costa Brava, inclusief Barcelona vertrekken bussen naar Millenium. De logistiek is dus perfect! En achterblijven is onmogelijk. Of wil je in een lege discotheek achterblijven? Want ja, zo bekend is dit feest inmiddels. Het maakt trouwens niet uit of je met GOGO, BEACH MASTERS of GOFUN bent. Allemaal komen jullie elkaar tegen in club Millenium!

Zodra het feest is afgelopen wordt je weer teruggebracht naar de badplaats waar jij vandaan kwam. Wil je nog doorfeesten, dan kan dit, maar verwacht niet dat je voor 4 uur ‘s nachts terug bent in Lloret de Mar of een van de andere bestemmingen aan de Costa Brava. Nog even doorfeesten, ontdek alles over uitgaan in Lloret de Mar of uitgaan in Blanes op deze pagina’s.

Hoe scoor je tickets?

Jouw tickets voor Millenium koop je niet via de reisleiding. Daarnaast zijn deze tickets ook niet via internet te verkrijgen. Je kunt deze tickets enkel scoren door aangesproken te worden door een promotor van Millenium. Zij zullen alleen de echte partypeople selecteren aan de hand van een aantal criteria. Zij willen natuurlijk ook maximale feestgarantie!

De promoters kun je niet herkennen, zij vinden jou, dit kan bijvoorbeeld op het strand of op de boulevard zijn. Vooral in de middag en het begin van de avond vind je hier veel verkopers van Millenium. Dit is zo in alle badplaatsen aan de Costa Brava: Lloret, Blanes en Malgrat de Mar, dus het maakt niet uit waar jij op vakantie bent. Heb jij het geluk aangesproken te worden, scoor dan ook tickets, want je krijgt echt geen tweede kans. Mede omdat de buscapaciteit beperkt is…

1. BOEK JOUW VAKANTIE IN LlORET De MAR DICHTBIJ ULTRACLUB MILLENIUM!
Go Fun LogoGOFUN

Aanbieding >>

logo van gogoGOGO

Aanbod >>

LOGO BEACHMASTERSBeach Masters

Aanbieding >>